உ
OM
Sangeetha Sevaa at today's Anusha Pooja - 09-05-2020
Anusha naadhar ThuNai
அனுஷநாதர் துணை
விழுப்புரம் கண்ட மெய்ப்பொருளே சரணம்
Vizhuppuram kaNda MeipporuLae SaraNam
Anusha Praabhaakaram Chandrasekaram
Kaanchi Nivaasam
Chandrasekaram
Kaamakoti Easwaram
Chandrasekaram
Kaamaakshi Hrudayam
Chandrasekaram 1
Advaitha saagaram
Chandrasekaram
Shanmatha lakshaNam
Chandrasekaram
Sanaadhana dharmam
Chandrasekaram
Sarva Jagathgurum
Chandrasekaram 2
Padhayaathraa dheeram
Chandrasekaram
Bhaaratha paavanam
Chandrasekaram
Loka prasidhdhim
Chandrasekaram
Sarva Sammatham
Chandrasekaram 3
Annapoorneswaram
Chandrasekaram
Gnana bhikshaakaram
Chandrasekaram
Anaadha naadham
Chandrasekaram
Aasritha vathsalam
Chandrasekaram 4
Paamara paalanam
Chandrasekaram
Pandhitha boshgam
Chandrasekaram
Vaidyanaadham
Chandrasekaram
Mruthyunjayam
Chandrasekaram 5
Naadha layam Chandrasekaram
Gnana vairaagyam
Chandrasekaram
Karma paladhaayagam
Chandrasekaram
Kanaga dhaaram
Chandrasekaram 6
Harihara sakhyam
Chandrasekaram
Yeka Paramaachaaryam
Chandrasekaram
NaarayaNa Smruthim
Chandrasekaram
Namasivaayam
Chandrasekaram 7
Jayendra vandhitham
Chandrasekaram
Vijayendra poojitham
Chandrasekaram
Adhishtaana vaasam
Chandrasekaram
MaNi mandapaalayam
Chandrasekaram 8
Jagan Maathaaram
Chandrasekaram
Jagatha Pitharam
Chandrasekaram
Jagath Gurum
Chandrasekaram
Jagannaadham
Chandrasekaram 9
Jaya Jaya Sankaram Chandrasekaram
Hara Hara Sankaram Chandrasekaram
Hara Hara Sankaram Chandrasekara
Jaya Jaya Sankaram Chandrasekaram
அனுஷ ப்ரபாகரம் சந்திரசேகரம்
காஞ்சி நிவாஸம் சந்த்ரசேகரம்
காமகோடி ஈஸ்வரம்
சந்த்ரசேகரம்
காமாக்ஷி ஹ்ருதயம் சந்திரசேகரம் 1
அத்வைத சாகரம்
சந்திரசேகரம்
ஷண்மத லக்ஷணம்
சந்திரசேகரம்
சநாதன தர்மம்
சந்த்ரசேகரம்
ஸர்வ ஜகத்குரும் சந்த்ரசேகரம் 2
பாதயாத்ரா தீரம்
சந்த்ரசேகரம்
பாரத பாவனம்
சந்த்ரசேகரம்
லோக ப்ரஸித்தம்
சந்த்ரசேகரம்
ஸர்வ ஸம்மதம்
சந்த்ரசேகரம் 3
அன்னபூர்ணேச்வரம்
சந்த்ரசேகரம்
ஞானபிக்ஷாகரம் சந்த்ரசேகரம்
அநாத நாதம்
சந்திரசேகரம்
ஆச்ரித வத்சலம் சந்த்ரசேகரம் 4
பாமர பாலனம்
சந்த்ரசேகரம்
பண்டித போஷகம் சந்த்ரசேகரம்
வைத்ய நாதம்
சந்த்ரசேகரம்
ம்ருத்யுஞ்ஜயம்
சந்த்ரசேகரம் 5
நாத லயம் சந்த்ரசேகரம்
ஞானவைராக்யம்
சந்த்ரசேகரம்
கர்ம பலதாயகம்
சந்த்ரசேகரம்
கனக தாரம்
சந்த்ரசேகரம் 6
ஹரிஹர ஸக்யம் சந்திரசேகரம்
ஏக பரமாச்சார்யம்
சந்திரசேகரம்
நாராயண ஸ்ம்ருதிம் சந்த்ரசேகரம்
நமசிவாயம்
சந்த்ர சேகரம் 7
ஜெயேந்திர வந்திதம் சந்த்ரசேகரம்
விஜயேந்த்ர பூஜிதம்
சந்த்ரசேகரம்
அதிஷ்டான வாசம் சந்த்ரசேகரம்
மணிமண்டபா லயம் சந்த்ரசேகரம் 8
ஜெகன்மாதரம் சந்த்ர சேகரம்
ஜெகதப் பிதரம் சந்த்ரசேகரம்
ஜெகத்குரும் சந்த்ரசேகரம்
ஜெகன்னாதம்
சந்த்ரசேகரம் 9
ஜெய ஜெய சங்கரம் சந்திரசேகரம்
ஹர ஹர சங்கரம் சந்திரசேகரம்
ஹர ஹர சங்கரம் சந்திரசேகரம்
ஜெய ஜெய சங்கரம் சந்திரசேகரம்
சிவம் சுபம்
OM
Sangeetha Sevaa at today's Anusha Pooja - 09-05-2020
Anusha naadhar ThuNai
அனுஷநாதர் துணை
விழுப்புரம் கண்ட மெய்ப்பொருளே சரணம்
Vizhuppuram kaNda MeipporuLae SaraNam
Anusha Praabhaakaram Chandrasekaram
Kaanchi Nivaasam
Chandrasekaram
Kaamakoti Easwaram
Chandrasekaram
Kaamaakshi Hrudayam
Chandrasekaram 1
Advaitha saagaram
Chandrasekaram
Shanmatha lakshaNam
Chandrasekaram
Sanaadhana dharmam
Chandrasekaram
Sarva Jagathgurum
Chandrasekaram 2
Padhayaathraa dheeram
Chandrasekaram
Bhaaratha paavanam
Chandrasekaram
Loka prasidhdhim
Chandrasekaram
Sarva Sammatham
Chandrasekaram 3
Annapoorneswaram
Chandrasekaram
Gnana bhikshaakaram
Chandrasekaram
Anaadha naadham
Chandrasekaram
Aasritha vathsalam
Chandrasekaram 4
Paamara paalanam
Chandrasekaram
Pandhitha boshgam
Chandrasekaram
Vaidyanaadham
Chandrasekaram
Mruthyunjayam
Chandrasekaram 5
Naadha layam Chandrasekaram
Gnana vairaagyam
Chandrasekaram
Karma paladhaayagam
Chandrasekaram
Kanaga dhaaram
Chandrasekaram 6
Harihara sakhyam
Chandrasekaram
Yeka Paramaachaaryam
Chandrasekaram
NaarayaNa Smruthim
Chandrasekaram
Namasivaayam
Chandrasekaram 7
Jayendra vandhitham
Chandrasekaram
Vijayendra poojitham
Chandrasekaram
Adhishtaana vaasam
Chandrasekaram
MaNi mandapaalayam
Chandrasekaram 8
Jagan Maathaaram
Chandrasekaram
Jagatha Pitharam
Chandrasekaram
Jagath Gurum
Chandrasekaram
Jagannaadham
Chandrasekaram 9
Jaya Jaya Sankaram Chandrasekaram
Hara Hara Sankaram Chandrasekaram
Hara Hara Sankaram Chandrasekara
Jaya Jaya Sankaram Chandrasekaram
அனுஷ ப்ரபாகரம் சந்திரசேகரம்
காஞ்சி நிவாஸம் சந்த்ரசேகரம்
காமகோடி ஈஸ்வரம்
சந்த்ரசேகரம்
காமாக்ஷி ஹ்ருதயம் சந்திரசேகரம் 1
அத்வைத சாகரம்
சந்திரசேகரம்
ஷண்மத லக்ஷணம்
சந்திரசேகரம்
சநாதன தர்மம்
சந்த்ரசேகரம்
ஸர்வ ஜகத்குரும் சந்த்ரசேகரம் 2
பாதயாத்ரா தீரம்
சந்த்ரசேகரம்
பாரத பாவனம்
சந்த்ரசேகரம்
லோக ப்ரஸித்தம்
சந்த்ரசேகரம்
ஸர்வ ஸம்மதம்
சந்த்ரசேகரம் 3
அன்னபூர்ணேச்வரம்
சந்த்ரசேகரம்
ஞானபிக்ஷாகரம் சந்த்ரசேகரம்
அநாத நாதம்
சந்திரசேகரம்
ஆச்ரித வத்சலம் சந்த்ரசேகரம் 4
பாமர பாலனம்
சந்த்ரசேகரம்
பண்டித போஷகம் சந்த்ரசேகரம்
வைத்ய நாதம்
சந்த்ரசேகரம்
ம்ருத்யுஞ்ஜயம்
சந்த்ரசேகரம் 5
நாத லயம் சந்த்ரசேகரம்
ஞானவைராக்யம்
சந்த்ரசேகரம்
கர்ம பலதாயகம்
சந்த்ரசேகரம்
கனக தாரம்
சந்த்ரசேகரம் 6
ஹரிஹர ஸக்யம் சந்திரசேகரம்
ஏக பரமாச்சார்யம்
சந்திரசேகரம்
நாராயண ஸ்ம்ருதிம் சந்த்ரசேகரம்
நமசிவாயம்
சந்த்ர சேகரம் 7
ஜெயேந்திர வந்திதம் சந்த்ரசேகரம்
விஜயேந்த்ர பூஜிதம்
சந்த்ரசேகரம்
அதிஷ்டான வாசம் சந்த்ரசேகரம்
மணிமண்டபா லயம் சந்த்ரசேகரம் 8
ஜெகன்மாதரம் சந்த்ர சேகரம்
ஜெகதப் பிதரம் சந்த்ரசேகரம்
ஜெகத்குரும் சந்த்ரசேகரம்
ஜெகன்னாதம்
சந்த்ரசேகரம் 9
ஜெய ஜெய சங்கரம் சந்திரசேகரம்
ஹர ஹர சங்கரம் சந்திரசேகரம்
ஹர ஹர சங்கரம் சந்திரசேகரம்
ஜெய ஜெய சங்கரம் சந்திரசேகரம்
சிவம் சுபம்
No comments:
Post a Comment