Monday, June 29, 2015

Shri Kumara Sthavam by Shri Paamban Swamigal




ஓம்    OM

ஸ்ரீ குமார குருதாச குருப்யோ நம: SRI KUMAARA GURUDAASA GURUBH-YO NAMA :


Here is the audiolink recited/sung by Shri S. Thiagarajan. 

பூபாளம் - Bhoopaalam 
ஓம் ஷண்முக பதயே நமோ நம :  OM SHANMUGA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் ஷண்மத பதயே நமோ நம:   OM SHANMATHA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் ஷட்க்ரீவ பதயே நமோ நம: OM SHAT-GREEVA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் ஷட்கோண பதயே நமோ நம : OM SHAT-KONA PATHAYAE NAMO NAMA :
ஓம் ஷட்கோச பதயே நமோ நம : OM SHAT-KOSA PATHAYAE NAMO NAMA 

மலையமாருதம் - Malayamaarutham 
ஓம் நவ நிதி பதயே நமோ நம : OM NAVA NIDHI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் சுப நிதி பதயே நமோ நம :   OM SUBA NIDHI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் நரபதி பதயே நமோ நம :  OM NARAPATHI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் சுரபதி பதயே நமோ நம : OM SURA PATHI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் நடச் சிவ பதயே நமோ நம : OM NADACH-CHIVA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் ஷடக்ஷர பதயே நமோ நம :  OM SHATA-KSHARA PATHAYAE NAMO NAMA

ரேவதி -  Revathi 
ஓம் கவி ராஜ பதயே நமோ நம: OM KAVI RAAJA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் தப ராஜ பதயே நமோ நம : OM THAPA RAAJA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் இக பர பதயே நமோ நம: OM IGA PARA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் புகழ் முநி பதயே நமோ நம : OM PUGHAZH MUNI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் ஜய ஜய பதயே நமோ நம : OM JAYA JAYA PATHAYAE NAMO NAMA NAMA
ஓம் நய நய பதயே நமோ நம : OM NAYA NAYA PATHAYAE NAMO NAMA 

மோகனம் - Mohanam 
ஓம் மஞ்சுள பதயே நமோ நம: OM MANJULA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் குஞ்சரி பதயே நமோ நம : OM KUNJARI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் வல்லி பதயே நமோ நம: OM VALLEE PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் மல்ல பதயே நமோ நம :OM MALLA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் அஸ்த்ர பதயே நமோ நம:OM ASTHRA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் சஸ்திர பதயே நமோ நம: OM SASTHRA PATHAYAE NAMO NAMA

ஷண்முகப்ரிய - Shanmugapriya 
ஓம் சஷ்டி பதயே நமோ நம: OM SHASHTI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் இஷ்டி பதயே நமோ நம: OM ISHTI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் அபேத பதயே நமோ நம: OM ABETHA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் சுபோத பதயே நமோ நம: OM SUBOTHA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் (வ் )வியூஹ பதயே நமோ நம: OM VYOOHA (VIYOOHA)  PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் மயூர பதயே நமோ நம: OM MAYOORA PATHAYAE NAMO NAMA

திலங்  -  Thilang 
ஓம் பூத பதயே நமோ நம: OM BOOTHA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் வேத பதயே நமோ நம: OM VEDHA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் புராண பதயே நமோ நம: OM PURAANA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் (ப் )பிராண பதயே நமோ நம: OM PRAANA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் பக்த பதயே நமோ நம: OM BAKTHA PATHAYAE NAMO NAMO NAMA
ஓம் முக்த பதயே நமோ நம: OM MUKTHA PATHAYAE NAMO NAMA 

மத்யமாவதி - Mathyamaavathi 
ஓம் அகார பதயே நமோ நம: OM AGORA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் உகார பதயே நமோ நம: OM UGAARA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் மகார பதயே நமோ நம: OM MAGAARA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் விகாச பதயே நமோ நம: OM VIKAASA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் ஆதி பதயே நமோ நம: OM AATHI PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் பூதி பதயே நமோ நம: OM BOOTHI PATHAYAE NAMO NAMA 
ஓம் அமார பதயே நமோ நம: OM AMAARA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் குமார பதயே நமோ நம: OM KUMAARA PATHAYAE NAMO NAMA
ஓம் குமர குருதாஸ குருப்யோ நமோ நம : Om Kumara Guruthaasa Gurubyo namo  nama :

சிவம் சுபம்
த்யாகு 

1 comment: