உ
Sathguru Sri Thiagabrahmam - Bhajan - Hindolam
Raama Brahma thanaya Sri Thiaga Brahamam - (Sri)
Raama Bhakthi Saamraajya Sthaapaga Brahmam
Vaalmeeki Avathaara Sri Thiaga Brahmam
Naaratha Muneenthra Sishya Brahmam
Bhakthi Karma Gnana Dharma Brahmam
Sathva GuNa Sanmaargga Sikara Brahmam
Dvaithaa-advaitha Abetha Brahmam
ShaNmatha Sangeetha Saasthra Brahmam
Siva Khsethraadana Suga Brahamam
Pancha Nadheeswara Bhaktha Brahmam
Raama Naama Nadhopaasana Brahmam
Raama Darsana Sowbaagya Brahmam
Uthsava Sampradhaaya NipuNA Brahmam
Prahlaatha Bhatha Vijaya Brahmam
Kaaveri Thata Nilaya Dhyaana Brahmam
Pancha Rathnaakara BhooshaNA Brahmam
ராம ப்ரும்ம தனய ஸ்ரீ த்யாக ப்ரும்மம் - (ஸ்ரீ)
ராம பக்தி ஸாம்ராஜ்ய ஸ்தாபக ப்ரும்மம்.
வால்மீகி அவதார ரூப ப்ரும்மம்
நாரத முனீந்த்ர சிஷ்ய ப்ரும்மம்
பக்தி கர்ம ஞான தர்ம ப்ரும்மம்
சத்வ குண சன்மார்க்க சிகர ப்ரும்மம்
த்வைதாத்வைத அபேத ப்ரும்மம்
ஷண்மத சங்கீத சாஸ்த்ர ப்ரும்மம்
சிவ க்ஷேத்ராடன சுக ப்ரும்மம்.
பஞ்ச நதீஸ்வர பக்த ப்ரும்மம்.
ராம நாம நாதோபாசன ப்ரும்மம்.
ராம தர்சன சௌ பாக்ய ப்ரும்மம்.
உற்சவ சம்ப்ரதாய நிபுண ப்ரும்மம்,
ப்ரஹ்லாத பக்த விஜய ப்ரும்மம்.
காவேரி தட நிலைய த்யான ப்ரும்மம்,
பஞ்ச ரத்னாகர பூஷண ப்ரும்மம்.
சிவம் சுபம்
Sivam Subam
Sathguru Sri Thiagabrahmam - Bhajan - Hindolam
Raama Brahma thanaya Sri Thiaga Brahamam - (Sri)
Raama Bhakthi Saamraajya Sthaapaga Brahmam
Vaalmeeki Avathaara Sri Thiaga Brahmam
Naaratha Muneenthra Sishya Brahmam
Bhakthi Karma Gnana Dharma Brahmam
Sathva GuNa Sanmaargga Sikara Brahmam
Dvaithaa-advaitha Abetha Brahmam
ShaNmatha Sangeetha Saasthra Brahmam
Siva Khsethraadana Suga Brahamam
Pancha Nadheeswara Bhaktha Brahmam
Raama Naama Nadhopaasana Brahmam
Raama Darsana Sowbaagya Brahmam
Uthsava Sampradhaaya NipuNA Brahmam
Prahlaatha Bhatha Vijaya Brahmam
Kaaveri Thata Nilaya Dhyaana Brahmam
Pancha Rathnaakara BhooshaNA Brahmam
ராம ப்ரும்ம தனய ஸ்ரீ த்யாக ப்ரும்மம் - (ஸ்ரீ)
ராம பக்தி ஸாம்ராஜ்ய ஸ்தாபக ப்ரும்மம்.
வால்மீகி அவதார ரூப ப்ரும்மம்
நாரத முனீந்த்ர சிஷ்ய ப்ரும்மம்
பக்தி கர்ம ஞான தர்ம ப்ரும்மம்
சத்வ குண சன்மார்க்க சிகர ப்ரும்மம்
த்வைதாத்வைத அபேத ப்ரும்மம்
ஷண்மத சங்கீத சாஸ்த்ர ப்ரும்மம்
சிவ க்ஷேத்ராடன சுக ப்ரும்மம்.
பஞ்ச நதீஸ்வர பக்த ப்ரும்மம்.
ராம நாம நாதோபாசன ப்ரும்மம்.
ராம தர்சன சௌ பாக்ய ப்ரும்மம்.
உற்சவ சம்ப்ரதாய நிபுண ப்ரும்மம்,
ப்ரஹ்லாத பக்த விஜய ப்ரும்மம்.
காவேரி தட நிலைய த்யான ப்ரும்மம்,
பஞ்ச ரத்னாகர பூஷண ப்ரும்மம்.
சிவம் சுபம்
Sivam Subam
No comments:
Post a Comment